Tuesday 26 June 2012

POTC update en iets nieuws

 Alle vierkante blokjes aan de buitenkant zitten eraan! Het is misschien een beetje saai maar dit gaat niet zo snel, dus iedere keer wordt de top ietsje groter.
 Nu 'alleen nog' de lichte rand...dus het vervolg laat ik een andere keer weer zien.
 Dit kruidenrekje kocht ik voor mijn dochter.Zoiets wilde ze al een tijdje hebben (hoop ik tenminste, dat dit goed is, Kel?) Nu liggen alle kruidenpotjes los in een la.  Ik vond hem bij de kringloop voor 50 eurocent! Hij gaat mee naar Engeland ( waar ze nu is).
 Plotsteling had ik zin om iets te maken wat snel klaar zou zijn. Even tussendoor en op de naaimachine. Het worden grote blokken die molentjes voorstellen. Het is wat rommelig op mijn werkplek, maar dat is omdat er gewerkt wordt ;)
 Het patroon komt uit het boek: 'Material Obsession two' van Kathy Doughty en Sarah Fielke.
Hier zie je alle blokken 'opgeplakt'  op mijn nieuwe 'ontwerpmuur' (designwall).  Alle middenblokjes zijn zwart/ecru geworden ( op de foto is er nog één rood). Vanmiddag heb ik al iets aan elkaar genaaid en als het weer wat verder is zal ik hem weer laten zien. In plaats van allemaal verschillende kleuren gebruik ik dus alleen rood/ecru/beetje zwart.

I hope to translate this tomorrow, sorry it is a little late now.


Groetjes


Annemieke

6 comments:

Ineke said...

Wat een prachtige quilts/tops laat je zien!!!

ineke said...

at saai, niet voor de kijkers hoor. Een mooie top. En je nieuwe project ook. Handig zo'n muur, ik probeer zelf ook nog zoiets te realiseren. Groetjes ineke

Marja said...

Hallo Annemieke,

Wat is de POTC al MOOI! En van die prachtige warme kleuren.

Wat kan je blij zijn he met zo'n vondst bij de kringloop vandaan, soms is t net een schat die je gevonden hebt vind ik dan.

Leuk dat snelle project tussendoor, lekker om iets snels tussendoor te doen.

Groet,
Marja

Karen said...

I love the Crosses quilt. Such pretty colors and interesting design.

Marga (MarPie) said...

Heerlijk het is gewoon genieten. de POTC vind ik echt onwijs gaaf worden. Je bent er even mee bezig maar dan heb je echt wel wat hoor.

Groetjes,
Marga♥

antique quilter said...

the quilt on the wall from the MO book looks great, but then again any quilt in red I just love :)
fun to see your blocks and ideas hanging above your desk!
Kathie