Friday 11 March 2011

Applicatiequilt is bijna klaarAlle blokken zitten aan elkaar. Er moet alleen nog een rand omheen. Erg druk, vind je niet? Maar goed ik ben blij dat alle overgebleven blokken in een quilt bij elkaar zitten. Als ik ernaar kijk word ik er toch wel vrolijk van. Ook realiseer ik me dan dat er heel veel uren werk in zitten maar dat het de moeite waard was. Het meest lastige was dat er niets dezelfde maat had en dat het wat puzzelen en rommelen was om het passend te krijgen.

The blocks are finally sewn together. I only have to do is the border. It has become a very busy quilt don't you think? Well I'm happy that I could use all my left-over blocks in one quilt. Looking at it makes me happy. It took me a lot of hours work but it was worth it. The most difficult thing was that the blocks didn't have the same size, so I had to do some tricks to make it all fit.


Deze foto is van de hele quilt en ik ga proberen om hem zo snel mogelijk af te maken.

And this is the picture of the whole quilt. I hope to finish it soon.Na het opruimen van mijn kast heb ik besloten om zoveel mogelijk af te maken voordat ik aan iets nieuws ( en groots) begin. Er ligt teveel wat nog net niet af is en dat is toch wel heel jammer.
Tot gauw,

After cleaning up my closet I decided to finish as much as I can before I start something new ( and big).
Hope to see you soon,Groetjes
Annemieke

15 comments:

Heleni said...

Wow, wat vind ik DIT mooi. Ik ben ook dol op appliqueren. De kleuren zijn zo prachtig en de gepatchte sashings vind ik heel byzonder.

groet Heleni

Julia said...

It's very beautiful Annemieke.
I love everything about it..
Julia ♥

carine said...

Hele mooie quilt is dat , zeker geen om te laten liggen! Ben benieuwd als hij een Affo zal zijn! Groetjes uit Brugge en veel succes met je quilt!

Hennie said...

Wat een plaatje, hij is heel erg mooi Annemieke ! ! !
Fijn weekend Hennie.

dutch sisters said...

Wat prachtig!! Echt een quilt om trots op te zijn!

Marjan said...

Wat is dit fantastisch mooi, Annemieke! Prachtige kleuren, heel mooi gemaakt. Daar word je inderdaad vrolijk van!

Nelleke said...

Hallo Annemieke ook ik vind je quilt heel mooi geworden met de verschillende blokken erin altijd heel leuk om te doen en om naar te kijken want er is veel te zien in deze quilt.groetjes en een fijn weekend gewenst Nelleke

Esther said...

OOO wauw Prachtig. Groetjes Esther.

Karen said...

So close to finished and just lovely!

Marieke said...

Wat een prachtige quilt wordt dit! Ik vind haar helemaal niet druk worden: de kleuren passen juist goed bij elkaar en komen terug. Ik ben heel benieuwd hoe ze eruit ziet als ze klaar is.

ranette said...

Oh Annemieke! What a lovely quilt and you are so talented to figure out how to put all different sizes of blocks together. It's kind of like a memory quilt of other quilts you have done. I love it!

Willeke said...

Prachtig Annemieke. Wat een leuke blokken. Het is inderdaad een quilt waar je vrolijk van wordt. Een mooie rand maakt het wel compleet. Ik ben benieuwd wat voor rand je er omheen gaat maken.

Anonymous said...

Ik vind 'm echt *helemaal super*! Wat is 'ie prachtig geworden zeg! En ik vind de kleuren ook helemaal niet te druk: het past allemaal prima bij elkaar. Is dit een bestaand patroon, of heb je deze zelf ontworpen/samengesteld?

Jane in Cumbria said...

Fantastisch!! De kleuren passen zo mooi bij elkaar, echt geweldig!!
groetjes
Jane

Annette said...

Such a beautiful quilt! So fun to look at. Beautiful work.